Estas en » Weblog de Montaña » Albumes de Fotos » September 2011 » Puig Perics
Puig Perics
Tipo de Entrada: ÁLBUM DE FOTOS | 900 visitas | Cargando datos para presentación...

Com a petit "homenatge personal" al nostre company Xavier "Amunt!",amb qui hem tingut el plaer de compartir bons moments, penjo només 6 fotos de la nostra pujada als Perics aquest dissabte 10 de Setembre en un dia magnífic, tot seguint fil per randa la seva master-ressenya que trobareu per aquí, sortint de l'estació d'esquí de Formigueres. L'únic detall a comentar és que del Petit al Gran en Xavier parla de 50' i nosaltres vam tardar 30'. Tenint en compte que la resta dels temps els vam "clavar", això ens va sorprendre... tant com que la curiosa creu que descriu i fotografia al Peric Gran ja no hi és.
Al fil d'algun post que he llegit sobre la manca de piades que hi ha darrerament, només comentar que estic d'acord amb el que em va comentar un altre company de Madteam una vegada: si no aporten res de nou i només penjem fotos potser no val la pena penjar-les com a piades. En el benentés que, per exemple, no he penjat res de la nostra pujada aquest Agost al Garmo Negro, Algas, etc, perquè m'he guiat per piades anteriors i la meva no aportaria res de nou, tret de confirmar la validesa d'aquestes. Ho veig més per a un relat, que ja penjaré amb una miqueta més de temps. Com diu en Xavier, salut i muntanyes!


1. Visió dels objectiu ...
0 Comentarios · 175 visitas

2. Els dos Perics amb e ...
0 Comentarios · 154 visitas

3. Ja des de l'estany d ...
0 Comentarios · 159 visitas

4. Vista enrera: el pic ...
0 Comentarios · 158 visitas

5. El Puig Peric, 2.810 ...
0 Comentarios · 152 visitas

6. Les Bulloses des del ...
0 Comentarios · 164 visitas

 

 
MadTeam.net | Suscribirte a este blog | Creative Commons License Blog bajo licencia de Creative Commons. | compartir este enlace en Facebook